Gehoorapparaat laten plaatsen

Mail de Hoorstudio

Bel de Hoorstudio

Bezoek de Hoorstudio

de Clinge 2, 1401 EV  Bussum

Gehoorapparaat laten plaatsen

Gehoorapparaat laten plaatsen

Wordt het u eerste gehoorapparaat of gaat u uw huidige vervangen? Heeft u uw oog op een bepaald merk laten vallen of wilt u een ander soort gehoorapparaat? Er zijn op dit moment meer dan 1600 verschillende hoortoestellen op de markt dus kiezen is nog niet eenvoudig. Als onafhankelijk audicien bieden we een ruime keuze en hebben de mogelijkheid om samen met u te kijken wat het beste bij uw gehoor past.

Een hoortoestel in- of achter het oor?

Gehoorapparaten kunnen op twee manieren gedragen worden: achter het oor of in het oor.

Bij de meest verkochte ‘achter-het-oor’ oplossing zit het apparaat achter de oorschelp en de luidspreker in de gehoorgang. De apparaten zijn beschikbaar in oplaadbare uitvoering en is mede daardoor erg populair. Door bluetooth kunnen deze apparaten gekoppeld worden aan een app op uw mobiele telefoon.

Apparaten voor ‘in-het-oor’ worden op maat gemaakt zodat ze perfect in de gehoorgang passen. Afhankelijk van de vorm en grootte van de oren en de benodigde versterking zijn ze er van klein naar groot.

Maatwerk door Hoorstudio

Een gehoorapparaat laten plaatsen is bij ons niet iets wat in één bezoek geregeld wordt. Wij willen dat u in staat bent om de meest comfortabele oplossing te vinden. Daarom laten wij u als het even kan meerdere apparaten uitproberen. Hiervoor plannen we enkele vervolg afspraken zodat we samen de testperiodes kunnen evalueren en zo tot de voor u beste oplossing te komen.

Afspraak in de Hoorstudio

Wanneer u een afspraak met ons maakt dan nemen wij graag de tijd. Alleen zo kunnen wij ervoor te zorgen dat u 'het beste bij ons hoort'. De afspraak plannen we in op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Hoe wij te werk gaan:

Stap 1: Persoonlijke gesprek

Het proces begint met een persoonlijke consultatie op basis van de door u ingevulde vragenlijst. Tijdens dit gesprek bespreken we uw gehoorgeschiedenis, levensstijl en eventuele specifieke uitdagingen die u ondervindt met uw gehoor.

Stap 2: Uitgebreide gehoortest

Vervolgens voeren we een uitgebreide gehoortest uit in één van onze stille Hoorstudio's. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat om niet alleen het niveau van gehoorverlies te bepalen, maar ook om de nuances van uw gehoor in kaart te brengen.

Stap 3: Selectie van het gehoorapparaat

Op basis van de resultaten van de gehoortest en uw persoonlijke voorkeuren, helpen onze audiciens u bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. We nemen de tijd om de verschillende opties uit te laten proberen en ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt bij uw keuze.

Stap 4: Aanpassing en fine-tuning

Na het selecteren van het gehoorapparaat, volgt de aanpassingsfase. We zorgen ervoor dat het apparaat perfect is afgesteld op uw gehoorbehoeften. Indien nodig voeren we fine-tuning uit om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw gehoorapparaat haalt.

Stap 5: Nazorg en Ondersteuning

Onze betrokkenheid stopt niet na de aankoop. We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw gehoorapparaat optimaal blijft presteren. Regelmatige controles en aanpassingen worden aangeboden om ervoor te zorgen dat uw gehoorervaring altijd van het hoogste niveau is.

Wij helpen u graag

Harrold Binnekamp

Harrold Binnekamp

Gecertificeerd audicien

Al werkzaam in de hoortoestellenbranche sinds 2006...

Max Binnekamp

Max Binnekamp

Gecertificeerd audicien

In 2021 gecertificeerd en gestart bij Hoorstudio Gooise Meren...

Laatste techniek

Hoorstudio Gooise Meren werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, wanneer wij uw oren gaan testen. Deze apparatuur staat opgesteld in onze compleet stille Hoorstudio's zodat we kunnen testen onder de meest ideale en comfortabele omstandigheden.

StAr-logo

Gecertificeerd

Wij zijn een 'Erkend Audicien'.
Dit betekent dat u bij ons wordt geholpen door geregistreerde audiciens die steeds opnieuw geaccrediteerd worden op basis van continue na- en bijscholing.

Ruim assortiment

Als onafhankelijk audicien voeren we verschillende merken hoortoestellen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, technologieën en designfilosofieën.

"Deskundig onderzoek voor het best passende hoorapparaat. Uitgebreid geholpen en op al mijn vragen antwoord! Ik raad iedereen aan om naar Hoorstudio Gooise Meren te gaan!"

Willianne van Diest

"Ik draag al 25 jaar hoorapparaten. Ben nog nooit zo goed en uitgebreid geholpen door deze audicien. Neemt alle tijd voor je en onderbouwt ook de keuzes die er voor je zijn. Proficiat."

Ton & Yvonne Beltzer

"Echt zo geweldig geholpen. En als er iets was kon je meteen terecht. Mijn moeder was daar voor haar hoortoestellen en geweldige service en aardig personeel"

Monique Van der Hulst

Onze merken