Gehoorapparaat controleren

Mail de Hoorstudio

Bel de Hoorstudio

Bezoek de Hoorstudio

de Clinge 2, 1401 EV  Bussum

Gehoorapparaat controleren

Gehoorapparaat controleren

Hoortoestellen zijn instelbaar en aangepast op uw gehoorverlies. Wanneer uw gehoorverlies slechter wordt of wanneer er behoefte is aan speciale luisterprogramma’s, dan is het niet nodig om nieuwe hoortoestellen aan te schaffen. Wij hebben hier rekening mee gehouden, uw hoortoestellen hebben voldoende reserve versterking en er is ruimte voor speciale programma’s.

Onderhoud

Het is een inkopper natuurlijk maar hoortoestellen hebben onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Batterijen, filters, slangetjes, oorstukjes, wanneer deze niet meer goed zijn dan merkt u dit omdat het hoortoestel het dan niet meer zo goed doet. Wanneer u veel transpireert of wel eens in een regenbui loopt dan is het belangrijk om uw hoortoestellen goed te drogen. Hiervoor bestaan speciale droogboxen, sommige zijn zelfs voorzien van een UV lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat micro organisme op uw oorstukje op een effectieve wijze worden geëlimineerd.

Iedere zes maanden even na laten kijken

Om er zeker van te zijn dat uw hoortoestellen in een goede conditie blijven is het verstandig om iedere zes maanden uw hoortoestellen te laten controleren op de goede werking. Indien nodig kunnen wij tijdens zo’n afspraak de instellingen wijzigen. Op deze manier heeft u veel meer plezier van uw hoortoestellen.

 

Afspraak in de Hoorstudio

Wanneer u een afspraak met ons maakt dan nemen wij graag de tijd. Alleen zo kunnen wij ervoor te zorgen dat u 'het beste bij ons hoort'. De afspraak plannen we in op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Wij helpen u graag

Harrold Binnekamp

Harrold Binnekamp

Gecertificeerd audicien

Al werkzaam in de hoortoestellenbranche sinds 2006...

Max Binnekamp

Max Binnekamp

Gecertificeerd audicien

In 2021 gecertificeerd en gestart bij Hoorstudio Gooise Meren...

Laatste techniek

Hoorstudio Gooise Meren werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, wanneer wij uw oren gaan testen. Deze apparatuur staat opgesteld in onze compleet stille Hoorstudio's zodat we kunnen testen onder de meest ideale en comfortabele omstandigheden.

StAr-logo

Gecertificeerd

Wij zijn een 'Erkend Audicien'.
Dit betekent dat u bij ons wordt geholpen door geregistreerde audiciens die steeds opnieuw geaccrediteerd worden op basis van continue na- en bijscholing.

Ruim assortiment

Als onafhankelijk audicien voeren we verschillende merken hoortoestellen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, technologieën en designfilosofieën.

Onze merken