Hoe zet u de hoortest in gang?

Mail de Hoorstudio

Bel de Hoorstudio

Bezoek de Hoorstudio

de Clinge 2, 1401 EV  Bussum

Hoe zet u de hoortest in gang?

Hoortest

Een hoortest laten uitvoeren kan best spannend zijn, hoe gaat dit precies in zijn werk en hoe zet u dit in gang? Het begint uiteraard met het maken van een afspraak. Wanneer u hieronder klikt op ‘Afspraak plannen’ kunt u uw voorkeuren voor zo’n afspraak ingeven. Hou er rekening mee dat wij voor een goede hoortest ongeveer anderhalf uur nodig hebben. Op basis van uw voorkeuren doen wij u een voorstel voor het eerst mogelijke vrije moment.

Herkent u één of meer van de onderstaande situaties?

Als u één of meer van de onderstaande situaties herkend dan is een afspraak er verstandig.

  1. Mensen spreken onduidelijk;
  2. De televisie is lastig te verstaan;
  3. Moeite met telefoneren;
  4. Lastig te bepalen waar geluiden precies vandaan komen;
  5. Zachte spraak zoals gefluister is lastig te verstaan;
  6. Spraak is lastig te verstaan op drukke plekken;
  7. In een gesprek met meer dan één persoon moet ik mij concentreren;
  8. Ik trek mij soms terug in sociale situaties omdat gesprekken lastig te volgen zijn;
  9. Eind van de dag ben ik moe en uitgeput.

Een hoortest beëindigd de twijfels hierover

Om het één en ander uit te sluiten, geeft een hoortest hier duidelijkheid over, immers meten is weten. In één van onze hoorstudio’s hebben wij de optimale omgeving gecreëerd om professioneel vast te stellen wat de status van uw gehoor is. Dit zijn speciale ‘stille’ ruimtes waarin wij uw gehoor goed en nauwkeurig kunnen meten.

Afspraak in de Hoorstudio

Wanneer u een afspraak met ons maakt dan nemen wij graag de tijd. Alleen zo kunnen wij ervoor te zorgen dat u 'het beste bij ons hoort'. De afspraak plannen we in op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Wij helpen u graag

Harrold Binnekamp

Harrold Binnekamp

Gecertificeerd audicien

Al werkzaam in de hoortoestellenbranche sinds 2006...

Max Binnekamp

Max Binnekamp

Gecertificeerd audicien

In 2021 gecertificeerd en gestart bij Hoorstudio Gooise Meren...

Laatste techniek

Hoorstudio Gooise Meren werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, wanneer wij uw oren gaan testen. Deze apparatuur staat opgesteld in onze compleet stille Hoorstudio's zodat we kunnen testen onder de meest ideale en comfortabele omstandigheden.

StAr-logo

Gecertificeerd

Wij zijn een 'Erkend Audicien'.
Dit betekent dat u bij ons wordt geholpen door geregistreerde audiciens die steeds opnieuw geaccrediteerd worden op basis van continue na- en bijscholing.

Ruim assortiment

Als onafhankelijk audicien voeren we verschillende merken hoortoestellen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, technologieën en designfilosofieën.

"Deskundig onderzoek voor het best passende hoorapparaat. Uitgebreid geholpen en op al mijn vragen antwoord! Ik raad iedereen aan om naar Hoorstudio Gooise Meren te gaan!"

Willianne van Diest

"Ik draag al 25 jaar hoorapparaten. Ben nog nooit zo goed en uitgebreid geholpen door deze audicien. Neemt alle tijd voor je en onderbouwt ook de keuzes die er voor je zijn. Proficiat."

Ton & Yvonne Beltzer

"Echt zo geweldig geholpen. En als er iets was kon je meteen terecht. Mijn moeder was daar voor haar hoortoestellen en geweldige service en aardig personeel"

Monique Van der Hulst

Onze merken