Gehoortest in de Hoorstudio

Mail de Hoorstudio

Bel de Hoorstudio

Bezoek de Hoorstudio

de Clinge 2, 1401 EV  Bussum

Gehoortest in de Hoorstudio

Gehoortest in hoorstudio
Bij Hoorstudio Gooise Meren geloven we dat een gehoortest meer is dan alleen een service; het is een ervaring. Daarom hebben we onze speciale stille hoorstudio’s gecreëerd, waar rust en precisie samenkomen om u de meest accurate gehoortest te laten ervaren.

Waarom kiezen voor onze stille Hoorstudio’s?

Stilte als essentie

In onze stille hoorstudio’s wordt de nadruk gelegd op serene rust. Hier kunt u rekenen op een omgeving zonder storende geluiden, zodat uw gehoortest in optimale omstandigheden plaatsvindt. We geloven dat stilte de sleutel is tot het onthullen van de nuances van uw gehoor.

Geavanceerde technologie

Wij omarmen de laatste technologische ontwikkelingen in audiologie. Onze stille hoorstudio’s zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur om zelfs de kleinste veranderingen in uw gehoor nauwkeurig te meten. Dit stelt ons in staat om gepersonaliseerde aanbevelingen te doen voor uw gehoorbehoeften.

Gecertificeerde audiciens

Onze gecertificeerde audiciens hebben jarenlange ervaring in het begrijpen en behandelen van diverse gehooruitdagingen. Ze nemen de tijd om naar uw zorgen te luisteren, uw gehoor te beoordelen en op maat gemaakte oplossingen voor te stellen die passen bij uw levensstijl.

Transparantie en begrip

Bij Hoorstudio Gooise Meren geloven we in open communicatie. Na uw gehoortest zullen we de resultaten op een begrijpelijke manier met u bespreken. Als er gehoorverlies wordt geconstateerd, zullen we samen met u de best mogelijke stappen bespreken om uw gehoor te verbeteren.

Afspraak in de Hoorstudio

Wanneer u een afspraak met ons maakt dan nemen wij graag de tijd. Alleen zo kunnen wij ervoor te zorgen dat u 'het beste bij ons hoort'. De afspraak plannen we in op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Hoe wij te werk gaan:

Stap 1: Persoonlijke gesprek

Het proces begint met een persoonlijke consultatie op basis van de door u ingevulde vragenlijst. Tijdens dit gesprek bespreken we uw gehoorgeschiedenis, levensstijl en eventuele specifieke uitdagingen die u ondervindt met uw gehoor.

Stap 2: Uitgebreide gehoortest

Vervolgens voeren we een uitgebreide gehoortest uit in één van onze stille Hoorstudio's. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat om niet alleen het niveau van gehoorverlies te bepalen, maar ook om de nuances van uw gehoor in kaart te brengen.

Stap 3: Selectie van het gehoorapparaat

Op basis van de resultaten van de gehoortest en uw persoonlijke voorkeuren, helpen onze audiciens u bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. We nemen de tijd om de verschillende opties uit te laten proberen en ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt bij uw keuze.

Stap 4: Aanpassing en fine-tuning

Na het selecteren van het gehoorapparaat, volgt de aanpassingsfase. We zorgen ervoor dat het apparaat perfect is afgesteld op uw gehoorbehoeften. Indien nodig voeren we fine-tuning uit om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw gehoorapparaat haalt.

Stap 5: Nazorg en Ondersteuning

Onze betrokkenheid stopt niet na de aankoop. We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw gehoorapparaat optimaal blijft presteren. Regelmatige controles en aanpassingen worden aangeboden om ervoor te zorgen dat uw gehoorervaring altijd van het hoogste niveau is.

Wij helpen u graag

Harrold Binnekamp

Harrold Binnekamp

Gecertificeerd audicien

Al werkzaam in de hoortoestellenbranche sinds 2006...

Max Binnekamp

Max Binnekamp

Gecertificeerd audicien

In 2021 gecertificeerd en gestart bij Hoorstudio Gooise Meren...

Laatste techniek

Hoorstudio Gooise Meren werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, wanneer wij uw oren gaan testen. Deze apparatuur staat opgesteld in onze compleet stille Hoorstudio's zodat we kunnen testen onder de meest ideale en comfortabele omstandigheden.

StAr-logo

Gecertificeerd

Wij zijn een 'Erkend Audicien'.
Dit betekent dat u bij ons wordt geholpen door geregistreerde audiciens die steeds opnieuw geaccrediteerd worden op basis van continue na- en bijscholing.

Ruim assortiment

Als onafhankelijk audicien voeren we verschillende merken hoortoestellen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, technologieën en designfilosofieën.

"Deskundig onderzoek voor het best passende hoorapparaat. Uitgebreid geholpen en op al mijn vragen antwoord! Ik raad iedereen aan om naar Hoorstudio Gooise Meren te gaan!"

Willianne van Diest

"Ik draag al 25 jaar hoorapparaten. Ben nog nooit zo goed en uitgebreid geholpen door deze audicien. Neemt alle tijd voor je en onderbouwt ook de keuzes die er voor je zijn. Proficiat."

Ton & Yvonne Beltzer

"Echt zo geweldig geholpen. En als er iets was kon je meteen terecht. Mijn moeder was daar voor haar hoortoestellen en geweldige service en aardig personeel"

Monique Van der Hulst

Onze merken