Bij welk gehoorverlies kunnen wij helpen?

Mail de Hoorstudio

Bel de Hoorstudio

Bezoek de Hoorstudio

de Clinge 2, 1401 EV  Bussum

Bij welk gehoorverlies kunnen wij helpen?

Gehoorverlies
Ongemerkt vermindert het gehoor en vaak heeft u dat zelf niet direct in de gaten. Vindt u dat mensen mompelen of binnensmonds spreken? Staat de televisie hard, vraagt u vaak om herhaling of klaagt uw omgeving dat u slecht hoort? Op het moment dat u zich kunt vinden in één van onderstaande situaties dan zou het laten uitvoeren van een hoortest om uw gehoor eens goed te laten testen een goed idee zijn:

Herkent u één of meer van de onderstaande situaties?

  1. Mensen spreken onduidelijk;
  2. De televisie is lastig te verstaan;
  3. Moeite met telefoneren;
  4. Lastig te bepalen waar geluiden precies vandaan komen;
  5. Zachte spraak zoals gefluister is lastig te verstaan;
  6. Spraak is lastig te verstaan op drukke plekken;
  7. In een gesprek met meer dan één persoon moet ik mij concentreren;
  8. Ik trek mij soms terug in sociale situaties omdat gesprekken lastig te volgen zijn;
  9. Eind van de dag ben ik moe en uitgeput.

Een hoortest beëindigd de twijfels hierover

Om het één en ander uit te sluiten, geeft een hoortest hier duidelijkheid over, immers meten is weten. In één van onze hoorstudio’s hebben wij de optimale omgeving gecreëerd om professioneel vast te stellen wat de status van uw gehoor is. Dit zijn speciale ‘stille’ ruimtes waarin wij uw gehoor goed en nauwkeurig kunnen meten.

 

Afspraak in de Hoorstudio

Wanneer u een afspraak met ons maakt dan nemen wij graag de tijd. Alleen zo kunnen wij ervoor te zorgen dat u 'het beste bij ons hoort'. De afspraak plannen we in op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Hoe wij te werk gaan:

Stap 1: Persoonlijke gesprek

Het proces begint met een persoonlijke consultatie op basis van de door u ingevulde vragenlijst. Tijdens dit gesprek bespreken we uw gehoorgeschiedenis, levensstijl en eventuele specifieke uitdagingen die u ondervindt met uw gehoor.

Stap 2: Uitgebreide gehoortest

Vervolgens voeren we een uitgebreide gehoortest uit in één van onze stille Hoorstudio's. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat om niet alleen het niveau van gehoorverlies te bepalen, maar ook om de nuances van uw gehoor in kaart te brengen.

Stap 3: Selectie van het gehoorapparaat

Op basis van de resultaten van de gehoortest en uw persoonlijke voorkeuren, helpen onze audiciens u bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. We nemen de tijd om de verschillende opties uit te laten proberen en ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt bij uw keuze.

Stap 4: Aanpassing en fine-tuning

Na het selecteren van het gehoorapparaat, volgt de aanpassingsfase. We zorgen ervoor dat het apparaat perfect is afgesteld op uw gehoorbehoeften. Indien nodig voeren we fine-tuning uit om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw gehoorapparaat haalt.

Stap 5: Nazorg en Ondersteuning

Onze betrokkenheid stopt niet na de aankoop. We bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw gehoorapparaat optimaal blijft presteren. Regelmatige controles en aanpassingen worden aangeboden om ervoor te zorgen dat uw gehoorervaring altijd van het hoogste niveau is.

Wij helpen u graag

Harrold Binnekamp

Harrold Binnekamp

Gecertificeerd audicien

Al werkzaam in de hoortoestellenbranche sinds 2006...

Max Binnekamp

Max Binnekamp

Gecertificeerd audicien

In 2021 gecertificeerd en gestart bij Hoorstudio Gooise Meren...

Laatste techniek

Hoorstudio Gooise Meren werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, wanneer wij uw oren gaan testen. Deze apparatuur staat opgesteld in onze compleet stille Hoorstudio's zodat we kunnen testen onder de meest ideale en comfortabele omstandigheden.

StAr-logo

Gecertificeerd

Wij zijn een 'Erkend Audicien'.
Dit betekent dat u bij ons wordt geholpen door geregistreerde audiciens die steeds opnieuw geaccrediteerd worden op basis van continue na- en bijscholing.

Ruim assortiment

Als onafhankelijk audicien voeren we verschillende merken hoortoestellen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, technologieën en designfilosofieën.

"Deskundig onderzoek voor het best passende hoorapparaat. Uitgebreid geholpen en op al mijn vragen antwoord! Ik raad iedereen aan om naar Hoorstudio Gooise Meren te gaan!"

Willianne van Diest

"Ik draag al 25 jaar hoorapparaten. Ben nog nooit zo goed en uitgebreid geholpen door deze audicien. Neemt alle tijd voor je en onderbouwt ook de keuzes die er voor je zijn. Proficiat."

Ton & Yvonne Beltzer

"Echt zo geweldig geholpen. En als er iets was kon je meteen terecht. Mijn moeder was daar voor haar hoortoestellen en geweldige service en aardig personeel"

Monique Van der Hulst

Onze merken