Merken

Mail de Hoorstudio

Bel de Hoorstudio

Bezoek de Hoorstudio

de Clinge 2, 1401 EV  Bussum

WIDEX MOMENT™

HOREN ZOALS VROEGER

De Widex Moment is het allerkleinste oplaadbare hoortoestel op de markt.  Dat is natuurlijk een hele mooie prestatie maar wat de Widex Moment aan nieuw techniek heeft is echt uniek. Veel hoortoesteldragers hebben klachten over hun eigen stemgeluid. Dit komt doordat het hoortoestel tijd nodig heeft om geluiden te verwerken. Hierdoor kan uw eigen stem mechanisch of blikkerig klinken. Om dit soort klachten op te lossen heeft Widex PureSound ontwikkeld. Deze techniek zorgt ervoor dat uw eigen stem heel erg natuurlijk blijft klinken en is het mechanische of blikkerige geluid verleden tijd.

PHONAK PARADISE

INTUΪTIEVE BEDIENING

Naast een fantastisch geluid heeft Phonak met Paradise ingezet op gemak. De Paradise is te koppelen met meerdere bluetooth apparaten tegelijk waardoor het bediengemak enorm toeneemt, Mobiele telefoon gekoppeld en ook uw tablet is voor de Paradise geen enkel probleem. Streamen starten en stoppen door op het hoortoestel te tikken is voor uw Paradise geen probleem, zelfs een telefoongesprek aan nemen door op het toestel te tikken is geen probleem voor de paradise.

OTICON MORE

Het is tijd om meer uit het leven te halen

Een hoortoestel dat is ontworpen om de wijze van functioneren van uw hersenen te ondersteunen. Horen is zoveel meer dan alleen maar versterken van gesprekken. Alle geluiden om u heen maken deel uit van de situatie waar u bent. Horen met uw hersenen, met de Oticon More haalt u meer uit uw hoortoestel dan ooit tevoren.

Oticon More™ maakt verbinding met uw smartphone via Bluetooth® -technologie en laadt op terwijl u slaapt.

STARKEY LIVIO EDGE AI

HOORTOESTEL OPNIEUW UITGEVONDEN 

Livio Edge™ AI is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar ook de mogelijkheid geeft om mentale en fysieke activiteiten te volgen. Door de geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie kan Livio Edge AI detecteren of u bent gevallen en ook als een virtuele assistent fungeren.

Dit zijn de grote innovatieve merken, maar wanneer u een ander hoortoestelmerk wilt proberen dan kan dat altijd, wij kunnen alle merken leveren.

Hooroplossingen

Hoorstudio Beeldmerk

Gehoortest in hoorstudio

Bij Hoorstudio Gooise Meren geloven we dat een gehoortest meer is dan alleen een service; het is een ervaring. Daarom hebben we onze speciale stille hoorstudio’s gecreëerd, waar rust en precisie samenkomen…

Lees verder…

Hoorstudio Beeldmerk

Gehoorapparaat nieuw aanmeten

Bij Hoorstudio Gooise Meren begrijpen we dat elk gehoor uniek is, en daarom bieden we een speciale service voor het nieuw aanmeten van gehoorapparaten. Ontdek de nieuwste generatie gehoorapparaten…

Lees verder…

Hoorstudio Beeldmerk

Hoorstoestel controleren

Bij Hoorstudio Gooise Meren begrijpen we het belang van goed functionerende hoortoestellen voor een optimale luisterervaring. Als u merkt dat uw gehoorapparaat niet meer zo helder klinkt…

Lees verder…

Hoorstudio Beeldmerk

Gehoorbeschermers op maat

Bij Hoorstudio Gooise Meren begrijpen we dat het beschermen van uw gehoor net zo belangrijk is als het verbeteren ervan. Daarom bieden wij op maat gemaakte gehoorbeschermers die perfect…

Lees verder…

Hoorstudio Beeldmerk

Oor uitzuigen in studio

Bij Hoorstudio Gooise Meren begrijpen we dat het onderhouden van een goede gehoorhygiëne essentieel is voor uw algehele welzijn. Als u last heeft van overmatig oorsmeer of verstopte oren…

Lees verder…

Hoorstudio Beeldmerk

Gehoortest zonder afspraak

Bij Hoorstudio Gooise Meren begrijpen we dat uw gehoor belangrijk is en dat het soms lastig kan zijn om een afspraak te plannen voor een gehoortest. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid voor een gehoortest zonder…

Lees verder…

Hoorstudio Beeldmerk

Gratis online gehoortest

Met onze gratis online gehoortest kunt u in enkele minuten een eerste indruk krijgen van uw gehoorcapaciteit. Het is een snelle en gemakkelijke manier om bewust te worden van uw gehoorstatus…

Lees verder…

Wij helpen u graag

Harrold Binnekamp

Harrold Binnekamp

Gecertificeerd audicien

Al werkzaam in de hoortoestellenbranche sinds 2006...

Max Binnekamp

Max Binnekamp

Gecertificeerd audicien

In 2021 gecertificeerd en gestart bij Hoorstudio Gooise Meren...

Laatste techniek

Hoorstudio Gooise Meren werkt met de nieuwste en modernste apparatuur, wanneer wij uw oren gaan testen. Deze apparatuur staat opgesteld in onze compleet stille Hoorstudio's zodat we kunnen testen onder de meest ideale en comfortabele omstandigheden.

StAr-logo

Gecertificeerd

Wij zijn een 'Erkend Audicien'.
Dit betekent dat u bij ons wordt geholpen door geregistreerde audiciens die steeds opnieuw geaccrediteerd worden op basis van continue na- en bijscholing.

Ruim assortiment

Als onafhankelijk audicien voeren we verschillende merken hoortoestellen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en voorkeuren van onze klanten. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, technologieën en designfilosofieën.

"Deskundig onderzoek voor het best passende hoorapparaat. Uitgebreid geholpen en op al mijn vragen antwoord! Ik raad iedereen aan om naar Hoorstudio Gooise Meren te gaan!"

Willianne van Diest

"Ik draag al 25 jaar hoorapparaten. Ben nog nooit zo goed en uitgebreid geholpen door deze audicien. Neemt alle tijd voor je en onderbouwt ook de keuzes die er voor je zijn. Proficiat."

Ton & Yvonne Beltzer

"Echt zo geweldig geholpen. En als er iets was kon je meteen terecht. Mijn moeder was daar voor haar hoortoestellen en geweldige service en aardig personeel"

Monique Van der Hulst

Veelgestelde vragen

Is mijn gehoorverlies wel ernstig genoeg voor een hoortoestel?

In Nederland heeft één op de 10 mensen gehoorverlies, waarvan ongeveer 50.000 ernstig. Slechts 1 op de 3 slechthorenden gebruikt een hoortoestel, bij 65-plussers is dit zelfs 1 op de 6. Als u al het idee hebt dat er iets met u gehoor is, dan is het in ieder geval ernstig genoeg om te laten testen. Stel het gebruik van hoortoestellen niet te lang uit, want hoe langer u wacht met het dragen van hoortoestellen, hoe slechter uw gehoor kan worden door hersenatrofie (hersenveroudering). Doe dus op tijd een hoortest.

Is het verstandig om meerdere toestellen uit te proberen?

Uw hoortoestel moet de juiste techniek aan boord hebben om u te ondersteunen in verschillende omgevingen waar u moeite heeft met horen. Probeer daarom een aantal verschillende hoortoestellen en ontdek welke het best bij u past. Het is voor ons logisch om hier ruim de tijd voor te geven en verschillende modellen beschikbaar te stellen.

Heb ik al die technische snufjes wel nodig?

De hoortoestellen branche is er erg goed in om allerlei termen en technieken te benoemen die fantastisch klinken en heel veel beloftes in zich dragen maar zijn deze ook belangrijk voor uw luistersituaties? Heeft u die specifieke technieken wel nodig? Wij houden het liever simpel en stellen tijdens onze uitprobeer-periode de 'snufjes' af op uw specifieke hoorbehoefte. Daarbij geven alleen een duidelijke uitleg over de zaken die voor u belangrijk zijn. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd.

Hoe kies ik het juiste type hoortoestel?

De meeste mensen willen een klein, discreet hoortoestel dat niet zichtbaar is. Het formaat van een hoortoestel is echter afhankelijk van de benodigde techniek om u het beste te laten horen. Kleine hoortoestellen kunnen klein door onderdelen weg te laten. Een iets groter hoortoestel heeft vaak al veel meer mogelijkheden. Ook het batterijverbruik speelt een rol. Hoe kleiner het hoortoestel des te kleiner het batterijtje en hele kleine batterijen moeten vaker vervangen worden, omdat ze eerder leeg zijn. Na een hoortest hebben wij een goed startpunt om te kijken naar de mogelijkheden voor u.

Hoe kies ik de juiste audicien?

Simpel gezegd dient u de volgende vragen hardop te stellen?

  • Geeft de audicien mij een prettig gevoel?
  • Kan ik meerdere hoortoestellen uitproberen?
  • Krijg ik voldoende tijd om het uit te proberen?
  • Is het een gecertificeerde audicien?

Wanneer u deze vragen met ja kunt beantwoorden dan bent u aan het juiste adres!

Hoeveel tijd is nodig om een hoortoestel goed uit te proberen?

Een hoortoestel wordt zo afgesteld dat u het prettig vindt klinken, meestal is dat een stuk zachter dan dat feitelijk nodig is. Uw hersenen moeten wennen aan alle geluiden. Tijdens de proefperiode worden de hoortoestellen steeds een beetje harder gezet. Na ongeveer twee maanden staan de hoortoestellen dusdanig luid afgesteld dat uw gehoorverlies volledig wordt gecompenseerd.

Hoe vaak moet ik mijn hoortoestel laten controleren?

Om er zeker van te zijn dat uw hoortoestellen in een goede conditie blijven is het verstandig om iedere 6 maanden uw hoortoestellen te laten controleren op de goede werking, u kunt desgewenst direct instellingen laten wijzigen door uw audicien. Op deze manier heeft u veel meer plezier van uw hoortoestellen.

Hoortoestellen gaan vijf jaar mee. Onderhoud en service spelen daarbij een belangrijke rol.

Wat is de meest gemaakte fout bij aanschaf?

Een meest voorkomende vergissing bij de aanschaf van hoortoestellen is dat men de prijs laat prevaleren boven de kwaliteit. Aangelokt door een aantrekkelijke prijs koopt men dan vaak een toestel dat niet onder alle omstandigheden ervoor zorgt dat u beter gaat horen. In complexere luistersituatie zoals een verjaardag, in de kantine van de sportvereniging, restaurantbezoek, recepties, is er vaak meer techniek nodig om u goed te laten horen. Het ontmoeten en communiceren met andere mensen maakt het leven veel leuker en interessanter. Kies daarom een hoortoestel waar u altijd wat aan heeft.