Wijnproef bij introductie nieuwste model van Phonak: de Sphere Infinio

Hoorstudio Gooise Meren neemt deel aan de introductiecampagne van het nieuwste model gehoorapparaat van de firma Phonak.

In de eerste weken van oktober maken zij landelijk reclame voor de Sphere Infinio, een vernuftig apparaat dat geluiden helderder maakt en ruis reduceert, zodat gesprekken weer moeiteloos kunnen verlopen, zelfs in drukke situaties.

Phonak Audéo Sphere Infinio

De onderstaande video’s geven een goed beeld van de vernieuwingen die dit apparaat biedt (met Nederlandse ondertiteling).

Phonak Infinio

Kern van de campagne is de mogelijkheid van een gratis proef.met verstaan van gesprekken in drukke omgevingen of het niet meer goed kunnen genieten van muziek en andere geluiden. Met deze proef kunnen mensen zelf ontdekken hoe een hoortoestel hen helpt om weer voluit te horen en te genieten van hun omgeving.

Introductie nieuwste model van Phonak: de Audéo Sphere Infinio

Hoorstudio Gooise Meren neemt deel aan de introductiecampagne van het nieuwste model gehoorapparaat van de firma Phonak. In de eerste weken van oktober maken zij landelijk reclame voor de Sphere Infinio, een vernuftig apparaat dat geluiden helderder maakt en ruis reduceert, zodat gesprekken weer moeiteloos kunnen verlopen, zelfs in drukke situaties. Kern van de campagne is de mogelijkheid van een gratis proef.

Wijnproef op vrijdag 11 oktober

Het woord proef bracht ons op het idee voor zo’n drukke situatie: een wijnproef bij ons in de winkel om de campagne op ludieke manier van start te laten gaan. Gehoortesten doen we die middag nog niet (een afspraak maken kan wel).

Het is bedoeld als laagdrempelige manier om eens rond te kijken in de Hoorstudio en om u of uw partner te informeren over onze mogelijkheden voor een professionele hoorproef.

De wijnproef wordt verzorgd door vinoloog Fons Tünnissen RV van Fons & Wijn uit Hilversum

Fons & Wijn

Laagdrempelige Kennismaking

Door mee te doen aan de Phonak-campagne, wil de Hoorstudio drempels wegnemen en meer mensen helpen om de stap naar een gehooroplossing te zetten. Met de combinatie van een gratis proefperiode en een gezellige wijnproeverij, wil Hoorstudio Gooise Meren laten zien dat een hoortoestel uitproberen niet eng hoeft te zijn, maar juist een positieve ervaring kan zijn die levenskwaliteit verbetert.

Doe mee op 11 oktober

Wilt u meer weten over gehooroplossingen of bent u nieuwsgierig naar hoe een hoortoestel u kan helpen? Kom dan op vrijdag 11 oktober naar de wijnproeverij bij Hoorstudio Gooise Meren aan de Clinge.

Proef niet alleen van heerlijke wijnen, maar ook van een verbeterd gehoor en laat u informeren over de voordelen van de nieuwste Phonak-hoortoestellen. Mis deze unieke kans niet en ervaar hoe helder en duidelijk het leven weer kan klinken!

Vragen?

Wilt u meer informatie of wilt u uw deelname aan de wijnproeverij te bevestigen? Neem  contact met ons op via onze website of telefoon. Wij staan klaar om u  hiermee te helpen!

Met vriendelijke groet,

Hoorstudio Gooise Meren,

Harrold en Max Binnekamp

 

Harrold Binnekamp
Max Binnekamp