Informatiemiddag  “U hoort het beste bij ons”

Het verstaan van meerdere sprekers in een rumoerige omgeving: het is al decennia één van de grootste uitdagingen voor slechthorenden en hun audiciens. Ons gehoor wordt immers langzaam slechter naarmate we ouder worden, al merken we dat niet altijd direct op. Dankzij een recente technologische doorbraak kunnen mensen met een gehoorverlies nu toegang krijgen tot de volledige geluidsscene en wordt de natuurlijke werking van de hersenen ondersteund.

Meer verstaan met minder luisterinspanning

Dit is het thema van de boeiende informatiemiddag die Hoorstudio Gooise Meren in samenwerking met Oticon organiseert op donderdagmiddag 2 mei in het Arsenaal in Naarden Vesting. Wij stellen u de Brainhearing Technologie™ van Oticon aan u voor die u meer laat verstaan met minder luisterinspanning. U hoort immers met uw hersenen, niet met uw oren.

Programma (wijzigingen voorbehouden):

  • 14:30   Ontvangst
  • 15:00   Ondersteuning van uw luisterbehoefte door Jasper van Boekel, Sr. Account Manager Oticon
  • 16:00   Verhaal van een ervaringsdeskundige
  • 16:15   Borrel en napraat

Geïnteresseerd? Meld u op tijd aan

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. In verband met beperkte plaatsen vragen we om uzelf en uw gezelschap tijdig aan te melden, uiterlijk op 30 april. Dit kan telefonisch: 035 7370325, per e-mail: info@hoorstudiogooisemeren.nl of website of gewoon in onze winkel.

Geef deze uitnodiging vooral ook door!

Deze middag is ook interessant voor goedhorenden, zodat zij kunnen ervaren wat een gehoorverlies betekent voor een familielid of vriend(in). Hebt u zelf geen tijd of belangstelling, geef deze kaart dan door aan iemand in uw familie- of vriendenkring die er baat bij kan hebben.

Met vriendelijke groet,

Hoorstudio Gooise Meren,

Harrold en Max Binnekamp

Harrold Binnekamp
Max Binnekamp

(Voor wie meer wil  weten)

Baanbrekend hoortoestel geeft geluid geheel natuurlijk weer

Traditionele hoortoestellen richtten zich tot nu toe voornamelijk op de persoon met wie de slechthorende sprak in uitdagende luistersituaties. Hierdoor kon de slechthorende weliswaar de spreker beter verstaan, maar bleef de algehele luisterervaring vaak beperkt en teleurstellend.

De Deense hoortoestelfabrikant Oticon heeft hier echter verandering in gebracht met de ontwikkeling van een baanbrekende nieuwe chip in het hart van hun hoortoestelen. Op 2 mei nodigen wij u uit om zelf te ervaren hoe natuurlijk en authentiek het geluid is dat dit nieuwe toestel reproduceert.

Een compleet nieuwe geluidsbeleving

Oticon heeft een geheel nieuwe chip ontwikkeld die specifiek is ontworpen voor de verwerking van geluid. Hierdoor biedt het hoortoestel slechthorenden een veel diepere, completere en meeslepende luisterervaring dan ooit tevoren.

Met dit toestel wordt geluid razendsnel verwerkt, waardoor de drager zelf kan selecteren wie hij wil verstaan en welke geluiden hij wil horen. Slechthorenden kunnen hierdoor weer volledig deelnemen aan familiebijeenkomsten, feestjes en andere sociale activiteiten zonder iets te missen.

100% geschikt voor smartphones

Het Oticon hoortoestel kan rechtstreeks worden gekoppeld aan een iPhone® of een Android toestel, zodat een slechthorende persoon gesprekken direct naar zijn hoortoestellen kan streamen. Het apparaat biedt ook draadloze connectiviteit met televisies, radio’s, laptops en meer, u hoeft ze nooit meer uit te doen. Er is bovendien een handige app voor de iPhone of Android™ smartphone om het apparaat te bedienen.

Brain-Hearing