Draagt u hoortoestellen?

Bent u tevreden?

Er is een enorme hoeveelheid hoortoestellen beschikbaar. Welk type het meest geschikt is hangt van verschillende factoren af en is erg persoonlijk. Bent u tevreden over uw hoortoestellen dan is dat erg mooi natuurlijk. Bent u niet zo tevreden dan kunnen we u wellicht helpen. Je kan dan denken aan de toestellen opnieuw programmeren met behulp van speciaal meetapparatuur. Misschien zijn er hulpmiddelen die te koppelen zijn aan uw hoortoestellen waardoor het verstaan veel beter gaat. Wat dacht u van speciale wek en waarschuwingssystemen. Wij kunnen u erg goed informeren over de mogelijkheden

Onderhoud

Het is een inkopper natuurlijk maar hoortoestellen hebben onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Batterijen, filters, slangetjes, oorstukjes, wanneer deze niet meer goed zijn dan merkt u dit omdat het hoortoestel het dan niet meer zo goed doet. Wanneer u veel transpireert of wel eens in een regenbui loopt dan is het belangrijk om uw hoortoestellen goed te drogen. Hiervoor bestaan speciale droogboxen, sommige zijn zelfs voorzien van een UV lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat micro organisme op uw oorstukje op een effectieve wijze worden geëlimineerd.

Service en nazorg

Naast het onderhoud welke u zelf moet uitvoeren is het ook van belang om af en toe eens bij ons langs te komen voor een periodiek onderhoud. Wij hebben geavanceerde apparatuur om uw hoortoestellen goed schoon te maken, inspecteren uw oren en gehoorgang en kunnen wanneer dit noodzakelijk is direct een bijstelling doen aan de hoortoestellen.