Een wek- en waarschuwingssysteem

Blijf altijd op de hoogte met het wek- en waarschuwingssysteem. Komt het wel eens voor dat u het rinkelen van de telefoon of de deurbel niet hoort, vooral als u zich niet direct in de buurt bevindt? Een wek- en waarschuwingssysteem maakt akoestische signalen zichtbaar door lichtflitsen of voelbaar in de vorm van trillingen. Met een dergelijke oplossing zoals een wek- en waarschuwingssysteem, mist u geen telefoon meer en staat er niemand meer voor de deur te wachten, omdat u de bel niet hoorde. Waar u ook bent, in huis, in de tuin of op het werk, het wek- en waarschuwingssysteem werkt altijd.

De elementen van het wek- en waarschuwingssysteem

Een wek- en waarschuwingssysteem is te vinden bij Hoorstudio de Gooise Meren in Bussum, in de buurt van Hilversum. Dit systeem van ons bedrijf bestaat uit de volgende elementen:

WEKKER: De wekker gaat af met akoestische, tril en/of flitssignalen op de gewenste wektijd en als de deurbel, telefoon, babyfoon of rookmelder afgaan. LED-lampjes geven met verschillende kleuren de signaalbron aan.
DEURBEL/TELEFOON: Bij de deurbel en/of telefoon wordt een kleine zender geplaatst. Zodra de deurbel of telefoon overgaat zal de flitslamp gaan flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan. De zenders kunnen aangesloten worden op ieder type telefoon, deurbel of intercomsysteem.
BABYFOON: De zender wordt geplaatst bij de baby. Wanneer de baby huilt dan gaat het systeem af en gaan de lampen flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan.
ROOKMELDER: Met geïntegreerde zender. Geeft een alarm bij rookontwikkeling en zendt een signaal. Hierdoor gaan lampen flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan.
Maak snel uw afspraak online en ontdek de voordelen van dit systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel nu!

Een wek- en waarschuwingssysteem houdt u in alle tijden op de hoogte. Ideaal voor elke plek in en rondom het huis. Heeft u vragen over deze systemen? Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 035 737 0325 of stuur een e-mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl. Naast deze systemen kunt u ook bij ons terecht voor talloze andere diensten. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook festivaldoppen op maat aan of kunt u bij ons terecht voor speciale zwemdoppen. Daarnaast vindt u ook verschillende accessoires voor uw gehoorapparaat in ons assortiment in Bussum.