Gehoorbescherming op maat

Heeft u hinder van harde geluiden en wilt u voorkomen dat u gehoorschade oploopt met gehoorbescherming op maat? Wilt u weten op welke manieren uw gehoorgang beschermt kan worden met op maat gemaakte oordoppen? Misschien heeft u al eens wat uitgeprobeerd door oordopjes op maat te kopen, maar beviel dit niet zo goed. Universele oordoppen die u kunt laten maken, vallen wat makkelijker uit uw oor en sluiten over het algemeen niet zo goed af als op maat gemaakte oordoppen of andere gehoorbescherming op maat. Bekijk vandaag nog welke oordopjes u op maat kunt laten maken en welke u allemaal bij ons kunt kopen.

Ga voor een goede oplossing met gehoorbescherming op maat

Bent u op zoek naar een goed passende oplossing? Bij Hoorstudio Gooise Meren kan gehoorbescherming helemaal op maat voor u worden gemaakt. Op maat gemaakte gehoorbescherming biedt de juiste bescherming en de pasvorm zorgt ervoor dat de oordoppen die u op maat kunt laten maken perfect zitten. Wij controleren de oordopjes die u op maat kunt laten maken en die u bij ons kunt kopen ieder jaar. Hierdoor verkleint u de kans op gehoorschade en bent u bij Hoorstudio Gooise Meren in Bussum, nabij Hilversum, in goede handen. Niemand wil toch gehoorschade oplopen? Ontdek daarom alle oordopjes die u op maat kunt kopen.

Ontdek verschillende soorten gehoorbescherming op maat

Er bestaan veel verschillende soorten gehoorbescherming op maat. U heeft keuze uit verschillende oordoppen die wij voor u op maat kunnen maken. Voor ieder situatie is weer een andere oplossing en zijn er weer andere oordopjes die wij voor u op maat kunnen laten maken. Zo hebben we geluiddempende oordoppen voor in een werkplaats, zoals een timmerfabriek, een metaalwerkplaats of op de bouwplaats. Daarnaast kunnen wij ook oordopjes op maat laten maken voor wanneer u een muziekfestival bezoekt of wanneer u motor rijdt en hier gehoorbescherming voor wilt kopen. Wij bieden een oplossing voor elke situatie met oordopjes op maat die u bij ons kunt kopen.

Bescherm uw gehoor met de juiste oordoppen op maat

Werkt u op een werkplaats en is er constant veel machinelawaai en lawaai van ander gereedschap, hamers en haakse slijpers? Wilt u graag uw gehoor beschermen door oordoppen te dragen, maar die universele oordoppen beschermen uw gehoor gewoon niet goed genoeg? Bij ons kunt u terecht voor maatwerk. Aan de hand van een intakegesprek bepalen we samen wat het beste geschikt is voor uw situatie. Maatwerk houdt in dat we niet alleen een passend oorstukje voor u maken, maar dat we ook zorgen voor het juiste filter en materiaal. Wij kijken naar het hele plaatje.

Alle manieren van gehoorbescherming

Naast oordoppen die uw gehoor beschermen tegen teveel geluid, zijn er nog doppen die je op een andere manier beschermen. Wanneer uw kinderen op zwemles zitten en na de les klagen over oorpijn, of wanneer uw kinderen buisjes hebben, dan is een zwemstukje wellicht een hele goede oplossing. Zwemdoppen in vrolijke kleuren en die oorpijn voorkomen, zo wordt de zwemles weer leuk om naartoe te gaan. Een heel ander probleem is wanneer u niet goed kunt slapen, omdat uw partner snurkt. Hier bestaat ook een oplossing voor. Slaapdopjes zorgen ervoor dat u niet wakker wordt van uw snurkende partner en dat u niet voelt dat u iets in uw oren heeft zitten. Met op maat gemaakte slaapdopjes wordt u ‘s ochtends weer uitgerust wakker van de wekker, want die hoort u wel!

Voor elke situatie een andere filter

Er zijn verschillende filters beschikbaar en voor ieder situatie is een ander filter nodig. Werkt u in een kantoortuin en kunt u zich niet goed concentreren? Dan heeft u een filter nodig met een andere demping dan wanneer u in een metaalwerkplaats werkt. Er zijn wel vijf verschillende filters beschikbaar. Oplopend van een klein beetje demping tot heel veel demping. In iedere situatie wilt u wel uw collega horen praten, maar de rest mag wel zachter. Muziekdoppen hebben filters die een hele lineaire demping geven. Niet alleen de hoge tonen moeten dan gefilterd worden, maar alle tonen, zodat muziek nog steeds klinkt hoe het bedoeld is maar wat zachter binnenkomt. Ook hier zijn weer verschillende dempingswaarde. Gaat u naar een hardcorefeest, een heavy metal band of is de muziek wat rustiger? Voor iedere gelegenheid is er een ander filter. Motordoppen hebben wat meer demping nodig daar waar windgeluiden schade aan het gehoor kunnen geven, maar moeten natuurlijk wel prettig in het oor zitten, ook met een helm op.

Interesse in onze gehoorbescherming? Neem direct contact op!

Slaapdoppen en zwemdoppen hebben natuurlijk geen filter en moeten ervoor zorgen dat de gehoorgang volledig wordt afgesloten. Zwemdopjes zijn de enige gehoorbescherming die we zelf maken. Deze dopjes moeten zichtbaar zijn, moeten kunnen drijven en mogen dus opvallen. Slaapdopjes moeten prettig in het oor zitten, ook wanneer je met je hoofd op een kussen ligt. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag uw eigen op maat gemaakte gehoorbescherming bij ons laten maken? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken bij ons in Bussum voor een intake en dan gaan we samen kijken welke gehoorbescherming het beste bij u past. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. Dit doet u via het telefoonnummer 035 737 0325 of stuur een e-mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl.